Een behandeling

Een behandeling inclusief intake duurt ongeveer 75 minuten. We bespreken samen kort je eventuele klachten, waarna je ontspannen kunt gaan liggen op de behandeltafel (met je kleding aan). Ik laat je de stemvorken horen en zet ze op verschillende plaatsen op het lichaam of houd ze vlak erboven. Het is fijn als je zachte, comfortabele kleding draagt. Tijdens de behandeling geef ik aan welk gebied we met welke stemvork aanspreken.

Toonpunctuur is een rustige en zachte behandelvorm, die diep en krachtig kan doorwerken, ook nog geruime tijd na de behandeling. De geluidstrillingen doen het werk in samenwerking met jouw lichaam: een prachtige vorm van afstemming.

Je haalt het meest uit je toonpunctuurbehandeling als je naderhand nog wat vrije tijd voor jezelf reserveert. Zo geef je de ontspanning en energetische doorwerking optimaal de ruimte.

Tarieven 2023:

Regulier: 80 euro per behandeling. Kleine beurs: 65 euro per behandeling. Jij bepaalt in welke categorie je valt (ik stel hier geen vragen over).

Tarieven zijn inclusief btw. Betaling kan contant, met uw mobiele telefoon (tikkie of QR-code) of achteraf op basis van de factuur die ik naderhand per email toestuur.

Een toonpunctuurbehandeling wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar. Neem contact met mij op om alternatieve mogelijkheden van kostenvergoeding te bespreken.